Hungary Germany United Kingdom(Great Britain) Flag_of_France

Willkommen in der St. George Pension Seite!

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Közérzet Javító CentrumAls Repair Center
A hétköznapok stressz helyzeteiből kizökkenve a nyaralások során leginkább csak relaxálni és feltöltődni akarunk. Próbálja ki a közérzet javító kezeléseink egyikét és érezze magát a lehető legjobban a bőrében akár egy hétvége után. Testi és lelki feltöltődés modern terápiás készülékekkel és kezelésekkel.

Weiter
Szent György PanzióSt. George Bed and Breakfast
A panzió Esztergom Visegrád felőli részén a Bazilikától 500 m. A Szent György Panzió Esztergomban az Andrássy utca 21. szám alatt az 1990 - es évektől fogad vendégeket. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan bővítettük szolgáltatásaink körét és fokoztuk a vendégeink kényelmét.

Weiter
LátványosságokLátványosságok
A város felett magasló Vaskapu szép kilátással várja a kirándulni vágyókat, és aktív vagy passzív pihenési lehetőségeket kínál minden korosztály számára. Ismerkedjen meg Ön is a Dunakanyar egyik legszebb városával, ahol egész évben kellemesen pihenhet az egész családjával vagy párjával.

Weiter
SzobafoglalásSzobafoglalás
Foglaljon szobát gyorsan és kényelmes a beépített modulunknak köszönhetően. Weboldalunkon keresztül pontosan megadhatja a vendégek számát, jelezheti étkezési igényeit vagy csak egyszerűn érdeklődhet a pontosabb részletek felől. 3 ágyas szobáink pedig a kisebb családoknak tökéletes szállás lehetőséget kínálnak.

Weiter

3D séta a panziónkban

PICT3335

Mintha már járt volna itt! Nézzem be panziónkba és tekintse meg a környéket 3D-ben, otthonában ülve, kényelmesen.

& Nbsp;

Látnivalók a közelben

Látnivalók a közelben

A közel 10.000 m² Széchenyi tér, Esztergom főtere, amely eredetileg a középkori, majd a barokk város piactere volt.

& Nbsp;

& Nbsp;

& Nbsp;

& Nbsp;

A lejáró összeget a szép kártyáról előutalással is elköltheti. Továbbá egy későbbi egyeztetett időpontban is igénybe veheti.