Hungary Germany United Kingdom(Great Britain) Flag_of_France

Jádeköves masszázságy

Miért jó a jádeköves masszázságy?

Egy elnyűtt testnek és szervezetnek a legfontosabb, amire szüksége lehet az a regenerálódás. Nem lehet fontosabb annál, als, hogy a szervezetünket és a lelkünket karban tartsuk. Ha testünk karban van tartva, akkor a lelkünk is kicsattanó és egészséges lesz. Ennek a regenerálódásnak az egyik legjobb módja a masszázs. A Szent György panzió ezért tartja fontosnak, hogy a szolgáltatásai között ott legyen egy ilyen egészségmegőrző szolgáltatás. Ezek közül is a legkedveltebb a jádeköves masszázságy, amelyet előszeretettel vesznek igénybe kedves vendégeink. Egy kellemes pihentető masszázs, amire a szervezetének szüksége van. Ezt a jádeköves masszázságy meg tudja Önnek adni. A Masszázságy felépítése, egy jáde féldrágakövekből faragott masszázs fejekből és karbon lapok által kibocsátott infra hő együttes hatásával éri el a gyógyító hatását. Előnye, hogy egyszerre és kombinált módon olvasztja magába a masszázs az akupresszúra a kiropraktika és az infravörös sugárkezelés előnyeit. A masszázs során ezek a jade kövek végiggördülnek a gerincoszlop mellet így ellazítják a mellette lévő izmokat. Ekkor korrigálódnak a kisebb csigolya elmozdulások és az infra hő hatására a hajszálerek kitágulnak így javul a vérkeringés és a chi áramlás. A jáde kövek növelik az életenergiánkat is, mivel az emberi szervezetből származó sugarakat bocsát ki. Ezért olyan népszerű nálunk a jádeköves masszázságy. Ha Ön is vágyik egy kellemes ellazító masszázsra, ami egyben regenerálja is a szervezetét, látogasson el hozzánk és próbálja ki Ön is a jádeköves masszázságyat.

jádaköves masszázs ágy

Kiknek jó a jádeköves masszázságy?

Kiknek ajánlott a jádeköves masszázságy? Tulajdonképpen kisebb kivételekkel bárkinek. Maga kezelés hatása a szervezetre szertágazó és sok mindenen tud segíteni. Ajánlott például ízületi merevségben, kisebb fokú csontritkulásban vagy gerincferdülésben szenvedőknek. De sokat tud segíteni azoknak is akik ülő életmódot élnek és emiatt rossz test tartás alakul ki. A rossz testtartás és a fokozott stressz miatt kialakulóban lévő kezdeti porckorongsérvben szenvedőknek is ajánlott. De maga a kezelés fokozza a zsírlebontást és segít a bőr tónusán. Ezen felül serkenti az anyagcserét és izomfájdalmak csökkentésére is javasolt. De mindezek mellet még ajánlott egészségeseknek pusztán prevenció miatt. Ezzel a kezeléssel a sok és szerteágazó problémákat a szervezetben mind gyógyítani és kezelni lehet. Ezért ajánljuk Önnek is a jádeköves masszázságy szolgáltatásunkat. Ne feledje a legfontosabb egészségünk megőrzése érdekében a prevenció. Legyen fiatal vagy idős a jádeköves masszázságy mindenkinél célt ér és segít megoldani egészségügyi problémáját vagy megelőzni bármiféle problémát. Ha Ön úgy érzi szüksége volna egy hasznos és kellemes jádeköves masszázsra, keressen minket bátran és kérjen időpontot telefonon vagy e-mail-en.

Pihentető és egyben gyógyító a jádeköves masszázságy

Garantáljuk, hogy a jádeköves masszázságy segíteni fog Önnek ellazulni és esetleges problémáján javítani fog. Hisz számunkra fontos az Ön egészsége, ezért is tettük csata sorrendbe a masszázs választékunkat a szolgáltatásaink körében. Vendégeink előszeretettel fekszenek bele a jádeköves masszázságyunkba és adják át magukat az ellazulásnak és a gyógyulásnak. Ezen szolgáltatásunk versenyképes áron érhető el bárki számára. Ne habozzon, próbálja ki Ön is, hogy szervezetén javítson, vagy csak egyszerűen megelőzze az esetleges egészségügyi problémákat. A jádeköves masszázságy használata nem ajánlott, ha esetleg daganatos betegségben szenved, terhes vagy szoptat, magas vérnyomás, akut gyulladás, gerincsérv, csonttörés és vérzékenység valamelyikében szenved. Ezeken felül a használata bárkinek ajánlott. Nem csak a relaxáció az ami miatt igénybe szokták venni a jádeköves masszázságy szolgáltatásunkat. Hisz a pihentető és egyben gyógyító masszázs elengedhetetlen lehet még egy egészséges szervezetnek is. Így a vendégkörünk közt ez a szolgáltatás népszerű és büszkén elmondhatjuk, hogy szájról szájra terjed. Ez számunkra a legnagyobb dicséret, mert a kipihent és elégedett vendég egy vendéglátással foglalkozó cég számára a legnagyobb dicséret. Ezen felül pedig minden egyes megforduló vendég ezt a szolgáltatást kéri és igényli is. Ha Ön egy pihentető, de egyben gyógyító masszázsra vágyik, keressen minket bátran és kérjen kollegánktól időpontot, hogy a jádeköves masszázságy tegye Önt kipihenté és egészségessé.

Hírlevél
3D séta panziónkban

3dseta

Translation