Hungary Germany United Kingdom(Great Britain) Flag_of_France

St. George Bed and Breakfast

A Szent György Panzió Esztergomban az Andrássy utca 21 ben 1990 – es évektől fogad vendégeket.

Az igények megváltozásával egy 3 szobás apartmannal vártuk a vendégeket ami 2 Artikel 3 személyes szobából és egy 2 személyes szobából valamint egy nagyméretű nappaliból áll a nappaliban bársarok főzési lehetőséggel és külön mosdó és toalett helységekkel valamint terasszal.
PICT3329 PICT3312
2000- ben egy 2 szobás apartmannal amiben 2 Artikel 2 személyes szoba található amikben önálló vizesblokkok vannak, nappali amiben főzési lehetőség is van és terasszal bővítettük.
PICT3315 PICT3330
2006- ban kialakítottunk egy 2 szobás apartmant amiben 1 Artikel 3 személyes és 1 Artikel 4 személyes szoba található önálló vizesblokkokkal és konyhával előszobával.
A kertben halastó, teknősbékák egy kb 150 éves termő körtefa, fenyőfa ,fügefa, füves terület 3 db hinta és biliárdasztal valamint grillezési lehetőség a kedvezőbb időtöltés céljából.
A házban egy Közérzet javító centrum is működik.
Biorezonanciás állapotfelmérés Jade köves masszírozó ágy mágneses ágy ,mágnesterápia ,fényterápia inger áram /TENS/, különböző talp masszírozó és akupresszúrás eszközök valamint nyak,hát és derék masszírozók.
A ház Kuriózuma a közel 300 éves boros pince ahol saját termésű borokat lehet kóstolni.

Köszönöm ,hogy el olvasta a bemutatkozásunkat ha tetszett küldjön egy like ot és ajánlja ismerőseinek.

Szeretettel várjuk önöket Esztergomban, a Szent György Panzióban.
Hírlevél
3D séta panziónkban

3dseta

Translation