Hungary Germany United Kingdom(Great Britain) Flag_of_France

Szent György Panzió

A Szent György Panzió Esztergomban az Andrássy utca 21 ben  1990 – es évektől fogad vendégeket.

Az igények megváltozásával egy 3 szobás apartmannal várjuk a vendégeket, ami 3 db 2 személyes szobából valamint egy nagyméretű nappaliból áll. A szobák igény szerint pótágyazhatóak. A nappaliban bársarok és főzési lehetőség áll kedves vendégeink rendelkezésére. Szobáink külön mosdó és toalett helységekkel rendelkeznek, valamint kellemes hangulatú teraszokkal.
PICT3329  PICT3312
2000- ben egy 2 szobás apartmannal amiben 2 db 2 személyes szoba található amikben önálló vizesblokkok vannak, nappali amiben főzési lehetőség is van és terasszal bővítettük.
PICT3315 PICT3330
2006- ban kialakítottunk egy 2 szobás apartmant amiben 2 db 3 személyes szoba található önálló vizesblokkokkal, konyhával és külön előszobával. Ezek a szobák igény szertint pótággyal elláthatóak.
Kertünk egy mély lélegzetvétel a léleknek. Pihenjen le a Halastó mellett,  benne teknősbékák láthat, és gyönyörű aranyhalakat. Kertünkben él egy több mint 150 éves termő körtef, fenyőfa ,fügefa, és egyéb növénykülönlegességek. A gyermekeket tágas füves terület terület és 3 db hinta várja. A nagyobbaknak pedig biliárdasztal valamint grillezési lehetőség áll rendelkezésére, a kedvezőbb időtöltés céljából.
A házban egy Közérzet javító centrum működik.
Biorezonanciás állapotfelmérés, Jade köves masszírozó ágy, mágneses ágy, mágnesterápia, fényterápia inger áram /TENS/, különböző talp masszírozó és akupresszúrás eszközök valamint nyak, hát és derék masszírozók.
A ház Kuriózuma a közel 300 éves boros pince, ahol saját termésű borokat lehet kóstolni.

Köszönöm, hogy el olvasta a bemutatkozásunkat. Ha tetszett küldjön egy like ot és ajánlja ismerőseinek.

Szeretettel várjuk Önöket Esztergomban, a Szent György Panzióban.
Vodicska Sándor”
Hírlevél
3D séta panziónkban

3dseta

Translation